40 jaar Phoenix

40 Phoenix Jubileum

Volleybalvereniging Phoenix viert haar 40 jarig jubileum!!

Op 28 mei 2016 viert Phoenix haar 40 jarig jubileum graag samen met jou!

We willen er voor alle leden, oud-leden, partners van leden, ouders van leden, sponsoren, en iedereen die vv Phoenix een warm hart toedraagt een gezellige dag van maken! Het programma ziet er als volgt uit:

10u00 – 13u00 Spelletjesochtend voor de CMV inclusief lunch, vanaf 10:00 kun je in de kleedkamers terecht.

Ben jij CMV lid? Kom dan naar de spelletjesochtend! Je mag 1 vriendje/vriendinnetje/broertje of zusje meenemen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit noch aan de lunch.

13u00 – 14u30 Bossabal Clinic voor de jeugd, vanaf 12:45 kun je in de kleedkamers terecht.

Graag nodigen we de B- en C- jeugd uit om kennis te maken met de spectaculaire Bossabal sport; een combinatie van voetbal, volleybal en turnen op een enorm luchtkussen met trampolines. Er staat een groot veld voor jullie klaar om los op te gaan, onder begeleiding van een instructeur zullen jullie je de eerste moves eigen gaan maken!

14u00 – 17u00 Jubileumtoernooi senioren, vanaf 14:00 kun je in de kleedkamers terecht zodat wedstrijden om 14:30 kunnen aanvangen.

Het Bossabalveld is ook voor jullie beschikbaar, maar daarnaast zullen we een jubileumtoernooi opzetten met verschillende variaties op het volleybal spelletje.

18u00 – 20u00 Aan tafel

We zullen een groot terras opbouwen naast de sporthal en daar samen eten. Indien je je aanmeldt voor het avondeten vergeet niet je inschrijving compleet te maken middels een betaling van €5,- per persoon op rekeningnummer NL59RABO0374398526 t.n.v. Volleybalvereniging Phoenix Zaltbommel o.v.v. Jubileum + Na(am)(en).

20u00 – 22u00 De grote Phoenix Pubquiz

Wie heeft de meeste kennis over sport, muziek, maar uiteraard ook over 40 jaar Phoenix? Onder begeleiding van de quizmaster zullen we in groepen strijden om de titel. Aanmelding tevoren is niet nodig.

Deelname aan deze dag geschiedt op eigen risico, vv Phoenix is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal, schade, letsel en/of blessures.

Inschrijfformulier 40 Jaar Phoenix

Groeten,