Recvol bekerfinale avond in Zaltbommel

Op vrijdag 9 juni 2017 is de bekeravond van Recvol Rivierenland en Maas & Waal Recreanten Competitie. Deze finaleavond van de bekercompetitie vindt plaats in Sporthal "De Ring" in Zaltbommel. Op deze avond worden de halve finales, troost finales en finales gespeeld voor de heren-, dames- en gemengde teams. Voor deze avond zijn er 9 teams van Recvol en 3 teams van Maas & Waal geplaatst.

Heren: Atalante (Horssen), Ichthus (Veenendaal), Olympia (Ochten), Phoenix (Zaltbommel)
Dames: Blok ’69 (Afferden), GO ’97 (Geldermalsen), Phoenix (Zaltbommel), Podarwic (Aalst)
Gemengd: Blok ’69 (Afferden), DVC ’68 (Deil), Driesprong (Rijswijk), Phoenix (Zaltbommel)

Om 19.15 uur wordt in de bar van “De Ring”, geloot welke ploegen tegen elkaar zullen spelen in de halve finales. De eerste wedstrijden beginnen om 19.30 uur.

Tijdens en na de wedstrijden is de bar van “De Ring” geopend. Een perfecte gelegenheid om met anderen uit Recvol Rivierenland en Maas & Waal Recreanten Competitie wat bij te praten en nieuwtjes uit te wisselen. Spelers van niet geplaatste teams, supporters, vrienden en kennissen zijn van harte welkom op deze sportieve en vooral gezellige bekeravond.