Bommel beach 2015

Succesformule Bommel Beach op scherp gezet

Bommel Beach, hét strandvolleybaltoernooi van Zaltbommel en inmiddels verre omstreken, is hard op weg een vaste traditie te worden. Want alweer voor de twaalfde keer zullen op eerste en tweede pinksterdag tientallen teams proberen zich trotse Koning van het Zand te mogen noemen. Dat de formule met gescheiden kampioenschappen voor recreanten en competitiespelers een succes is, bewijzen de afgelopen jaren met uitpuilende inschrijflijsten en lange wachtlijsten. Toch kan het altijd beter en daarom heeft de organisatie twee wijzigingen doorgevoerd.

Op pinksterzondag 24 mei kunnen nog maar maximaal 25 recreantenteams inschrijven. Op deze manier wordt de druk op het tijdschema iets verlicht en moet alles beter in te plannen zijn. Om niemand teleur te hoeven stellen, mogen recreanten ook meedoen op dag twee (pinkstermaandag 25 mei). In het verleden was deze dag uitsluitend voor competitieteams. De echte toppers kunnen zich voor de maandag als trio aanmelden. De recreantenteams blijven uit vier personen bestaan.

Qua steun heeft Bommel Beach ook in 2015 niets te klagen. Hoofdsponsor Formido bleef en dat geldt gelukkig ook voor 't Stadscafé,  Van der Vliet Aannemers en Afbouwbedrijf, Bouwbureau Kramer, Duitse BBQ Service, All Print en Sport 2000 Stehmann. Autobedrijf de Bruin is een nieuwe sponsor. De inschrijving start op 26 maart en loopt via de website van de Zaltbommelse Volleybalvereniging Phoenix: www.vvphoenix.org. Het inschrijfgeld is niet aan inflatie onderhevig en bedraagt daardoor ook in 2015 20 euro per team. Beide speeldagen beginnen om 11.00 op de Markt in Zaltbommel en zullen rond 18.00 uur afgelopen zijn. Vanzelfsprekend is het eerste pinkerstdag tot laat gezellig in de Bommelse binnenstad, aangezien DJ’s Roel en Ben zullen draaien. Maar ook tweede pinksterdag hoef je niet vroeg naar huis dankzij DJ LMNOP.

LET OP !!!

Het liep dit jaar storm met het aantal aanmeldingen voor dag 1. Tot onze grote verbazing hebben we binnen 24 uur meer dan 30 aanmeldingen binnengekregen. Het aantal beschikbare plaatsen voor zondag 24 mei is dus al ruim overschreden. We zitten vol! Omdat we dit scenario niet helemaal hadden zien aankomen, gaan we op zeer korte termijn bespreken hoe we hiermee omgaan. We komen daar binnenkort bij jullie op terug.

Gezien de situatie hebben we het inschrijfformulier voor dag 1 inmiddels aangepast. Jullie hebben nu de volgende mogelijkheden:

1.    Alleen inschrijven voor de reservelijst voor zondag 24 mei

2.    Inschrijven voor de reservelijs voor zondag 24 mei en deelname voor 25 mei (als er geen plek voor jullie is op de 24e, spelen jullie op maandag 25 mei in een recreantenpoule)

3.    Alleen inschrijven voor de recreantenpoules op 25 mei

Mochten jullie je alleen willen inschrijven voor de reservelijst voor zondag 24 mei, dan hoeven jullie het inschrijfgeld nog niet over te maken. In de twee andere gevallen wel.

Jullie horen binnenkort meer van ons!

Inschrijfformulier dag 1

Inschrijfformulier dag 2