Mizuno Indoor Club Tour

Phoenix organiseert op DONDERDAG 10 SEPTEMBER 2015 in samenwerking met SPORT2000 STEHMANN en sportmerk MIZUNO een speciale avond. Hier kun je vrijblijvend de allernieuwste indoor schoenen proberen tijdens een trainingsavond! Daarbij krijg je SCHOENADVIES op maat van een Mizuno expert en zijn er leuke prijzen te winnen.

Mizuno is niet alleen de officiële schoensponsor van de Nevobo, maar het merk staat met bijna 110 jaar productontwikkeling inmiddels ook al jaren bekend als indoor-specialist. Mizuno streeft ernaar om de beste prestaties naar boven te halen bij sporters van ieder niveau. Daarnaast staan de deskundige verkopers van Sport2000 Stehmann voor je klaar met hun kennis, ervaring en persoonlijk advies.

Locatie
We ontvangen je daarom graag op 10 SEPTEMBER IN SPORTHAL DE RING. Het Sport2000 Stehmann team en de Mizuno Tech Rep kunnen je alles vertellen wat je wilde weten over indoor schoenen en hun specifieke igenschappen, waarna je de schoenen direct kunt testen (en natuurlijk bestellen!). Naast indoor schoenen kunnen er ook running schoenen getest worden, voor diegenen die fit aan het nieuwe seizoen willen beginnen. Aan de hand van een foot disc wordt er dan eerst een persoonlijke voetanalyse gemaakt. Bestel je vervolgens je schoenen op die avond, dan krijg je van Sport2000 Stehmann een korting van 15% op je aankoop.

Win kaarten voor het EK Volleybal
Doe tijdens de Mizuno Indoor Club Tour ook mee met de Jump Contest, want de speler die het hoogst springt ontvangt een leuke Mizuno prijs. Het team dat aan het eind van het seizoen de beste prestatie heeft behaald, wint bovendien kaarten voor het EK Volleybal in Nederland.

Phoenix, Sport2000 Stehmann en Mizuno hopen jou te zien op 10 SEPTEMBER tussen 17:00 EN 21:00 UUR in de sporthal DE RING te Zaltbommel. Tot dan!