Nevobo Heren 1 kampioen!

Op zaterdag 15 april behaalde Nevobo Heren 1 het kampioenschap in de 1e klasse D. In de uitwedstrijd in Eindhoven tegen directe concurrent Hajraa Heren 4 waren 2 setpunten nodig om het kampioenschap veilig te stellen. De wedstrijd begon slecht voor de Phoenix mannen. De eerste 2 sets werden verloren met 25-18. Door de 3e en 4e set te winnen met respectievelijk 20-25 en 17-25 werd het kampioenschap die dag toch bereikt en hoefde het dus niet op de allerlaatste wedstrijd aan te komen. De laatste set was dan met 15-13 weer voor de Hajraanen die de wedstrijd met 3-2 wonnen. De Phoenix mannen mogen door het behalen van het kampioenschap promoveren naar de Promotieklasse.

Lees hier het paginagrote artikel over het kampioenschap en Bommel Beach dat op 26 april verscheen in het Carillon.

Nevobo Heren 1 werd gehuldigd met bloemen na de laatste thuiswedstrijd. V.l.n.r. Hedzer van der Kooi, Bas Sotthewes, Arnold van Beuzekom, Marcel Vroon, Louis van Wuyckhuyse, Roel Smeets, Theo van Rijen, Frank Scheurwater en Cornee van der Spoel. Niet op de foto Han Looijen en Henk-Jan Wammes. Nevobo Heren 1 wordt gesponsord door Steenfabriek De Rijswaard.