Nieuwe sponsor Meisjes C

Centrum Fysiotherapie en Bewegen is de nieuwe sponsor van Meisjes C. Zaterdag 14 oktober kwam Freek van der Donk van het Centrum Fysiotherapie en Bewegen voor een meet & greet naar de sporthal, voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen VV Rooi MC1. De meiden hadden een volleybal geregeld met al hun namen erop.  Deze gaat een mooie plek krijgen in de praktijk van Freek heeft hij beloofd. Daarna gezellig met zijn allen op de foto. De meiden begonnen aanvankelijk goed in de eerste set tegen een duidelijk zwakkere tegenstander, maar na wat tegenslag lieten ze de eerste toch aan de tegenstander. Misschien waren het de zenuwen van het bezoek. Gelukkig hebben ze daarna de wedstrijd toch naar hun hand kunnen zetten en hebben ze 3-1 gewonnen. En Freek heeft beloofd nog vaker te komen kijken!

Meisjes C met nieuwe sponsor Freek van der Donk (Centrum Fysiotherapie en Bewegen)

"Wij zijn Meisjes C van Phoenix: Imre, Marlou, Mette, Lorena, Charissa, Loes, Amy en Leonie. Dit seizoen spelen wij voor het eerst op dit niveau. Het is best lastig, wel superleuk. We zijn een gezellig team en we kunnen goed samenwerken. Zaterdag 14 oktober kwam de sponsor (Freek Vd Donk) naar onze wedstrijd kijken. Ook de voorzitter was erbij. We speelden tegen VV Rooi MC1. We hebben met 3-1 gewonnen! Jammer genoeg was Marlou er dit keer niet bij. Freek heeft van het team een volleybal gekregen met onze handtekeningen, vast voor als we beroemd zijn ;). We gaan voor het kampioenschap!"