Zomeravondtoernooi 2019

zomeravondtoernooi

Dit jaar zal op woensdag 14 augustus voor de 16e keer het Phoenix Recreatief Zomeravondtoernooi worden gehouden. Net als vorig jaar vindt het toernooi plaats op de woensdag in de Bommelweek.

De bedoeling en opzet van het toernooi is om samen met vrienden, familie, collega's, medesporters of buren een avondje te volleyballen voor de fun. Voor diegenen die weinig of geen volleybalervaring hebben, of die Phoenix nog niet kennen, biedt het toernooi de mogelijkheid kennis te maken met volleybal en de vereniging. Er wordt sportief gestreden om de prijzen voor de 3e, 2e en 1e plaats. Het toernooi wordt gehouden in sporthal De Ring. De zaal is open om 18.30 uur en de eerste wedstrijden beginnen om 19.00 uur. Teams bestaan uit minimaal 6 personen, waarvan zeker 2 niet-competitiespelers, en moeten bij voorkeur gemengd zijn. De deelnamekosten bedragen 22,50 euro per team.

Aanmelden van teams kan door onderstaand aanmeldingsformulier te mailen naar zomeravondtoernooi@phoenixzaltbommel.nl.

Inschrijfformulier Zomeravondtoernooi (Excel)

De inschrijving sluit vrijdag 9 augustus.

Eerdere editie: Prijswinnaars en uitslagen Recreatief Zomeravondtoernooi 2018