• phoenixzaltbommel

Inschrijving Bommel Beach vanaf 6 mei 2022

Vrijdag 6 mei om 12.00 uur start de inschrijving. Vraag je teamgenoten, vrienden of familieleden en maak samen een team met minstens 4 spelers. We spelen zowel op de zondag als op de maandag recreatief.

We volleyballen beide dagen van 11-17 uur. In de ochtend is de poulefase en in de middag komen de echte winnaars uit de bus. Strijd mee om de prijzen! In de pauze zullen we een extra wedstrijd spelen met alle teams, maar dan: touwtrekken, georganiseerd door Personal Active. Dus neem ook je spierballen mee. De hele dag is de bar open en de frietkraam, dus ook de innerlijke mens kan goed verzorgd worden. En zoals we gewend zijn is er altijd zon bij ons Bommel Beach event, dus daar twijfelen we ook dit jaar niet aan.

Iedereen is welkom zich in te schrijven voor de BBQ met feest die we houden op zondagavond meteen na het toernooi. Dus schrijf je team meteen in voor de BBQ en het feest, maar denk ook aan je familie en vrienden die niet mee volleyballen, maar wel van een leuk BBQ-feestje houden.

Ook aan de kinderen is gedacht, zij kunnen voor een gereduceerd tarief mee BBQ-en en er zijn veel speelmogelijkheden voor hen op het terrein van N.I.V.O.-Sparta. Er is ook een speciaal kinderbeachveld voor hen, waarop ze ongestoord kunnen ballen. Op maandag organiseren we een clinic met een toernooi, zodat ook de kids zichzelf kunnen uitdagen. Meer info daarover volgt voor 6 mei.

Zie www.bommelbeach.nl voor meer info en inschrijven.

98 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts