top of page
Zoeken
  • phoenixzaltbommel

Phoenix heeft een nieuwe voorzitter!

Beste leden, vrijwilligers en supporters van onze mooie club,


Graag stel ik mij als nieuwe (recent gekozen) voorzitter kort aan jullie voor.


Mijn naam is Demian Hoogland, ik ben 35 jaar en woon samen met mijn vrouw Veronique en onze twee zoons Julian en Olivier in het mooie en pittoreske Zaltbommel (inmiddels 4,5 jaar).


Toen we 4,5 jaar geleden neerstreken ben ik bij Phoenix begonnen als trainer bij Dames 3, wat ik als ontzettend leuk en leerzaam heb mogen ervaren. Gaandeweg ben ik zijdelings aangehaakt gebleven, maar met de komst van onze zoons koos ik ervoor een actief verenigingsleven even op een laag pitje te zetten.


Nu de kans zich voordoet om mij op een andere manier in te mogen en kunnen zetten voor onze vereniging, gesteund door een super bestuur en zoveel betrokken vrijwilligers en actieve commissies, leek dit mij een mooi moment om te kijken hoe we onze vereniging verder kunnen helpen en ondersteunen.


Samen werken aan een duurzame groei voor onze vereniging en het promoten van volleybal in onze regio, zowel zakelijk als privé zijn belangrijke speerpunten.


Ik kijk ernaar uit om iedereen binnen onze mooie club beter te leren kennen en hoor graag van jullie bij vragen en suggesties!


Met gastvrije groet,


Demian Hoogland


45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page